WEF.LIVE.LAB

WEFREC
parallel art and music label

WEFREC to label dla fan贸w technologii i wra偶liwo艣ci na d藕wi臋k. Szukamy eksperyment贸w. Bawi nas archaiczna technika i futurystyczne instrumenty. Technologia zmieszana z mi艂o艣ci膮 do d藕wi臋ku. Gra 艣wiat艂a otwieraj膮cego przestrze艅. Ha艂as i melodia otoczenia.
Nie znamy si臋 na segregacji. Mieszamy gatunki. Ambient, I.D.M, Glitch przesta艂y znaczy膰 cokolwiek. Obrazy, wydarzenia, fotografie, podr贸偶e i spotkania pozostawiaj膮 d藕wi臋kowy 艣lad w naszych p艂ytach. Wydajemy to co kochamy.

WEFREC dzieli si臋 muzyk膮 najwy偶szej dost臋pnej jako艣ci. To czy wszelkie niuanse d藕wi臋ku uda艂o si臋 nam przekaza膰 traktujemy bardzo powa偶nie. Wydajemy materia艂 cyfrowo w taki spos贸b aby ka偶dy kto chcia艂by zapewni膰 sobie najwy偶sz膮 jako艣膰 d藕wi臋ku m贸g艂 pobra膰 nasze wydawnictwa w odpowiednim formacie, zwykle wav, wav24, FLAC. Standardem ods艂uchu s膮 pliki mp3 320 kbps. W tej postaci wydajemy tak偶e p艂yty. Je偶eli zale偶y Ci na przeno艣nym lekkim formacie lub zainteresuj膮 Ci臋 dost臋pne za darmo bonusy dostarczymy je w艂a艣nie tak. P艂yty najlepiej pobierane w wersji cyfrowej wydajemy w wersji digipack exclusive lub vinyl - specjalne edytorskie wydania, kt贸re mamy nadziej臋, stan膮 si臋 ozdob膮 w wymagaj膮cej kolekcji. Wierzymy, 偶e oznacza to mo偶liwie najwi臋ksz膮 satysfakcj臋 obcowania z nasz膮 muzyk膮 i ilustruj膮cym j膮 obrazem.

WEFREC jest inicjatyw膮 zwi膮zan膮 ze spo艂eczno艣ci膮 artyst贸w Warsaw Electronic Festival.

WEFREC is a label for fans of technology and sound sensibility. We are looking for experiments. We have fun with archaic technology and futuristic instruments. Technology mixed with the love for sound. The play of light which opens the space. Noise and the music of the ambience.
We do not know what segregation means. We mix genres. Ambient, I.D.M. Glitch do not mean anything. Images, events, photographs, journeys and meetings leave a sonic trace on our records. We publish things we love.

WEFREC publishes music with the highest quality available. We treat all sound nuances we publish very seriously. We publish our sounds in the best available format, usually WAV, WAV24, FLAC. The standard listening format is mp3 320 kbps. We also publish our albums that way. If you are interested in mobile light format or just interested in free bonus materials, we will deliver them to you using that form. Albums which are mostly downloaded are also published in a exclusive digipack or vinyl version ? special editions, which we hope, will decorate a demanding collection. We strongly believe that this means the highest level of satisfaction with our music and images which illustrate it.

WEFREC is an initiative connected with the artistic social network of Warsaw Electronic Festival.